Aanmelden

Voor cliënten, verwijzers en werkgevers

Let op! Check voor aanmelding de wachttijden hier. 

Let op dat wanneer je in aanmerking wilt komen voor vergoede zorg, we bij aanvang van het intakegesprek in het bezit moeten zijn vaneen geldige verwijsbrief! Sommige huisartsen versturen de verwijsbrief rechtstreeks via Zorgdomein. Wanneer je huisarts de verwijsbrief echter aan je meegeeft, kun je de verwijsbrief hieronder uploaden. Let op dat je een verwijsbrief hebt voor de BGGZ (Basis GGZ). Wij bieden  kortdurende en klachtgerichte behandeling. Meester psychologie verricht geen behandelingen binnen de SGGZ (Specialistische GGZ).

Let op! We hebben geen contract met Menzis  en de labels die hier onder vallen (Anderzorg, Hema, Menzis en Vink Vink), ONVZ (PNO zorg, VVaA, JAAAH) en Eucare (Aevitae).

Ook is het belangrijk om bij het eerste gesprek je zorgpas en een geldig identiteitsbewijs mee te nemen!

Deze website is beveiligd met een SSL-certificaat zodat je gegevens veilig verzonden worden.

U kunt een verwijzing versturen via Zorgdomein. De cliënt is hiermee dan meteen aangemeld. Er zal dan binnen 3 werkdagen contact worden opgenomen met cliënt voor het maken van een afspraak voor een intake gesprek.

Tevens kunt u een geldige verwijsbrief meegeven aan cliënt. Cliënt kan dan zelf de aanmelding verzorgen. Een format voor een geldige verwijsbrief vindt u hier.

Wanneer u als bedrijfsarts doorverwijst wil ik u vragen om de contactgegevens van de werkgever ook mee te sturen.

Rapportages

Wanneer cliënt toestemming geeft ontvangt u na het intakegesprek een intakeverslag. Tevens ontvangt u een ontslagbrief bij beëindiging van de behandeling.

Contact

Wanneer u behoefte heeft aan overleg kunt u mij altijd per mail bereiken of even bellen. Ik heb een telefonisch spreekuur op dinsdag, donderdag en vrijdag van 12.30-13.00. Uiteraard kunt u het ook op andere tijden proberen of mijn voicemail inspreken. Ik zal dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Direct contact opnemen?

Adres

Burgemeester de Bruïnelaan 140, 3331 AJ Zwijndrecht

Openingstijden

Maandag
9:00 - 17:00
Dinsdag
9:00 - 17:00
Woensdag
9:00 - 12:00
Donderdag
9:00 - 21:00
Vrijdag
9:00 - 17:00