Aanmelden

Voor cliënten, verwijzers en werkgevers

In verband met vakantie zullen er tussen 28 juli en 24 augustus geen aanmeldingen worden verwerkt of berichten worden beantwoord. Als u een aanmelding, bericht of voicemail achterlaat wordt deze in week 34 beantwoord.
Cliënten die reeds in behandeling zijn kunnen bij nood contact opnemen met de waarnemer:

 

Week Waarnemer contactgegevens
30 Mieke Slump m.slump@meesterpsychologie.nl / 06-28211290
31 Lisette Strik l.strik@psychologenpraktijkvandijken.nl  / 06-11122235
32 Lotte Egbers l.egbers@meesterpsychologie.nl / 0624177219
33

Lotte Egbers

 

l.egbers@meesterpsychologie.nl / 0624177219

 

U kunt hieronder, door het voor u van toepassing zijnde tabblad te selecteren, doorgaan met uw aanmelding.

Let op dat wanneer je in aanmerking wilt komen voor vergoede zorg, we bij aanvang van het intakegesprek in het bezit moeten zijn vaneen geldige verwijsbrief! Sommige huisartsen versturen de verwijsbrief rechtstreeks via Zorgdomein. Wanneer je huisarts de verwijsbrief echter aan je meegeeft, kun je de verwijsbrief hieronder uploaden. Let op dat je een verwijsbrief hebt voor de BGGZ (Basis GGZ). Meester psychologie verricht geen behandelingen binnen de SGGZ (Specialistische GGZ).

Ook is het belangrijk om bij het eerste gesprek je zorgpas en een geldig identiteitsbewijs mee te nemen!

Deze website is beveiligd met een SSL-certificaat zodat je gegevens veilig verzonden worden.

Let op! Als je in aanmerking wilt komen voor vergoede zorg, is een geldige verwijsbrief van een arts noodzakelijk.


DIS
Meester Psychologie levert patiëntgegevens aan het landelijke DBC-Informatiesysteem (DIS). Het landelijke DBC-Informatiesysteem (DIS) ontvangt en beheert informatie over dbc-trajecten in de ziekenhuiszorg, ggz en forensische zorg en over trajecten in de basis-ggz. Het betreft gegevens uit de basisregistratie van zorgaanbieders over wat zij aan zorg geleverd en gedeclareerd hebben. U kunt meer informatie hierover vinden op de website www.dbcinformatiesysteem.nl/over/wat-en-waarom-dis


Lees hier meer over de algemene voorwaarden

U kunt een verwijzing versturen via Zorgdomein. De cliënt is hiermee dan meteen aangemeld. Er zal dan binnen 3 werkdagen contact worden opgenomen met cliënt voor het maken van een afspraak voor een intake gesprek.

Tevens kunt u een geldige verwijsbrief meegeven aan cliënt. Cliënt kan dan zelf de aanmelding verzorgen. Een format voor een geldige verwijsbrief vindt u hier.

Wanneer u als bedrijfsarts doorverwijst wil ik u vragen om de contactgegevens van de werkgever ook mee te sturen.

Rapportages

Wanneer cliënt toestemming geeft ontvangt u na het intakegesprek een intakeverslag. Tevens ontvangt u een ontslagbrief bij beëindiging van de behandeling.

Contact

Wanneer u behoefte heeft aan overleg kunt u mij altijd per mail bereiken of even bellen. Ik heb een telefonisch spreekuur op dinsdag, donderdag en vrijdag van 12.30-13.00. Uiteraard kunt u het ook op andere tijden proberen of mijn voicemail inspreken. Ik zal dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

U kunt  via onderstaand formulier uw werknemer aanmelden. Er wordt dan zo snel mogelijk contact met de werknemer opgenomen voor het maken van een afspraak voor het intake gesprek.

Wanneer u kiest voor financiering van de behandeling via de zorgverzekeraar van uw werknemer, is het belangrijk dat er een geldige verwijsbrief aanwezig is voor het voeren van het intakegesprek. Anders krijgt uw werknemer de kosten niet vergoed. Indien genoemd in de polisvoorwaarden kan de bedrijfsarts voor een verwijzing zorgen.

Wanneer u kiest voor private financiering is er geen verwijsbrief nodig en zijn de kosten van het intakegesprek €219.

Gegevens werkgever


Gegevens Bedrijfsarts

Let op! Indien u kiest voor financiering via de zorgverzekeraar van werknemer, is een geldige verwijsbrief van een arts nodig.


Gegevens werknemer

Meester Psychologie hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. Zie onze Privacy Policy.

 

Direct contact opnemen?

Adres

Burgemeester de Bruïnelaan 140, 3331 AJ Zwijndrecht

Openingstijden

Maandag
9:00 - 17:00
Dinsdag
9:00 - 17:00
Woensdag
9:00 - 12:00
Donderdag
9:00 - 21:00
Vrijdag
9:00 - 17:00