Werken bij Meester Psychologie


Vacature GZ psycholoog

Regie in je werk als GZ-psycholoog?

Werken wanneer jij wilt

Ma t/m zaterdag, van ’s ochtends tot ’s avonds, onder schooltijden? Alles is mogelijk

Alleen verantwoording voor cliënten die je zelf behandelt

Geen regiebehandelaarschap, gewoon zelf dit mooie vak uitvoeren

 Loon naar werken

Hoe meer cliënten je ziet, hoe meer je verdient

 Regie over je eigen balans

Drukke periode? Dan werk je wat minder, zodat jij in balans blijft

 Fijne werkomgeving

            Wie wil er nou niet werken in onze nieuwe praktijkruimte?! Kom eens een kijkje nemen!

Over Meester Psychologie 

De ambitie van Meester Psychologie is om met een prettig team goede zorg te verlenen in de BGGZ en elkaar daarbij te versterken. Vanuit de overtuiging dat je als professional de beste zorg kan verlenen als er sprake is van autonomie en flexibiliteit. Geen regiebehandelaarschap dus, maar zelf de cliënten behandelen waar je verantwoordelijk voor bent. Gewoon op een prettige manier je vak uitoefenen! Daarnaast wordt ernaar gestreefd om zoveel mogelijk flexibiliteit te bieden wat betreft werktijden en uren.

Vanuit deze visie is Meester Psychologie op zoek naar freelance GZ-psychologen. Als freelance GZ-psycholoog draag je zelf de verantwoordelijkheid voor je behandelingen en heb je regie over je eigen agenda. Het aantal cliënten dat je behandeld is direct gekoppeld aan je verdiensten.

Op www.meesterpsychologie.nl vind je meer informatie over de praktijk.

Functieomschrijving

Bij Meester Psychologie voer je zelfstandig intakegesprekken, psychodiagnostiek en behandelingen uit bij volwassenen binnen de BGGZ. Je schrijft intakeverslagen en ontslagrapportages en verstuurd deze naar verwijzers en cliënten. Zo nodig onderhoud je contact met verwijzers of eventueel werkgevers.
Je neemt regelmatig deel aan een werkoverleg met de praktijkhouder waarin je inhoudelijk kunt sparren over cliënten of jouw visie en ideeën kunt aangeven m.b.t. de praktijkvoering of de ontwikkeling van nieuwe producten.

Functie-eisen

  • Een afgeronde opleiding tot GZ-psycholoog;
  • Ervaring met het zelfstandig diagnosticeren en behandelen van cliënten;
  • Qua persoon ben je flexibel, stressbestendig en zelfstandig;
  • Bereidheid om te werken naar de normen van het Keurmerk Basis GGZ;
  • EMDR is een pre;
  • Affiniteit/ervaring met werkgeverstrajecten is een pre;
  • Bereidheid om een avond te werken is een pre.

 Wat bieden wij?

Aangezien het om een groeiende, maar vooralsnog kleinschalige praktijk gaat, heb je invloed op de werkprocessen en word je expertise zeer op prijs gesteld. Er zal zoveel mogelijk worden meegedacht om je op een goede manier te ondersteunen zodat jij je werk op een zo prettig mogelijke manier kan doen. Zo zijn er verschillende opties mogelijk wat betreft werktijden. Voorkeur is wel dat je tenminste 1,5 dag werkzaam bent.

Beloning gaat op basis van de behandeltrajecten die je afrond. Na het volledig afronden van een behandeling stuur je een factuur naar de praktijk.

Mocht je niet bekend zijn met het werken als freelancer en heb je vragen hierover, help ik je graag zo veel mogelijk op weg. Genoeg ervaring en kennis in mijn netwerk om je hier bij te ondersteunen.

Interesse?

Kun jij je vinden in bovenstaande visie en werkwijze en wil je bijdragen aan de ontwikkeling van een jonge, moderne praktijk? Neem dan contact op via c.meester@meesterpsychologie of 06-24352822