Verwijzers

Let op! In verband met de vele aanmeldingen en de vakantieperiode is er momenteel een cliëntenstop en nemen wij geen nieuwe cliënten meer aan. Vanaf 20 augustus zullen er weer aanmeldingen verwerkt worden.

U kunt een verwijzing versturen via Zorgdomein. De cliënt is hiermee dan meteen aangemeld. Normaliter zal er binnen 2 werkdagen contact worden opgenomen met cliënt voor het maken van een afspraak voor een intake gesprek.

Tevens kunt u een geldige verwijsbrief meegeven aan cliënt. Cliënt kan dan zelf de aanmelding verzorgen. Een format voor een geldige verwijsbrief vindt u hier.

Wanneer u als bedrijfsarts doorverwijst wil ik u vragen om de contactgegevens van de werkgever ook mee te sturen.

Rapportages

Wanneer cliënt toestemming geeft ontvangt u na het intakegesprek een intakeverslag. Tevens ontvangt u een ontslagbrief bij beëindiging van de behandeling.

Contact

Wanneer u behoefte heeft aan overleg kunt u mij altijd per mail bereiken of even bellen. Ik heb een telefonisch spreekuur op dinsdag, donderdag en vrijdag van 12.30-13.00. Uiteraard kunt u het ook op andere tijden proberen of mijn voicemail inspreken. Ik zal dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.