Even voorstellen

Mijn naam is Clarisse Meester-Drost. Ik ben in 1983 geboren en woon al bijna mijn hele leven in Zwijndrecht. Ik heb klinische- en gezondheidspsychologie gestudeerd aan de Universiteit van Leiden. Na mijn afstuderen heb ik eerst een jaar een wereldreis gemaakt en ben daarna aan het werk gegaan als psycholoog bij een reintergratiebureau. De laatste jaren heb ik als senior therapeut bij een private GGZ instelling gewerkt. Hier heb ik in 2011 mijn diploma voor Gezondheidszorg psycholoog behaald. U kunt mijn volledige CV vinden op linkedin.

De ervaring die ik heb opgedaan is een goede basis geweest voor mijn eigen praktijk. Met het starten van Meester Psychologie komt in 2016 een lang gekoesterde droom van mij uit!

Ik voer mijn vak met veel enthousiasme en toewijding uit. Het geeft mij veel voldoening om te kunnen zien hoe mensen nieuwe vaardigheden kunnen leren om zich door moeilijke tijden of omstandigheden heen te slaan. Met als belangrijk resultaat klachtenvermindering. Het is maar al te vaak waar dat mensen sterker uit een moeilijke periode komen. En daar mag ik dan bij helpen, een prachtig vak!

Logo

Voor het logo van Meester Psychologie heb ik gekozen voor een symbool voor verandering: de Vlinder.

De vlinder is een veel gebruikt symbool in de mythologie en religie. In het oude christendom was de vlinder een symbool voor de ziel. De Griekse benaming voor de vlinder is Psyché, wat ook de ziel betekent. Voor Noord-Amerikaanse indianen is de vlinder een symbool voor verandering, vreugde en kleur.

profielfoto

 

Praktijkruimte

Voor een kijkje in mijn praktijkruimte klik hier